CHOY LEE FUT KUNG FU

Sóc practicant del sistema de Kung Fu Choy Lee Fut des de fa més de 23 anys, el meu primer mestre de Choy Lee Fut va ser Sifu José Fernández durant 17 anys.

A partir del 2014 vaig començar a estudiar amb Sifu Pun, fill del GM Pun Fan deixeble destacat del GGM Chan Yiu Chi i del qual també va ser alumne.

Al 2016 vaig tenir el gran honor de ser acceptat com a deixeble, convertint-me en el 4rt deixeble de Sifu Pun i l’únic deixeble no xinès.

Des de llavors dedico tot el meu esforç i entrenament a l’estudi del Choy Lee Fut, del llinatge de Chan Yiu Chi, i també a la seva divulgació a la meva escola i entre els instructors que estudien amb mi.

El Choy Lee Fut és un dels estils més famosos de Xina y un autèntic llegat cultural.

El 23 de Setembre del 2017 vai ser nominat a Mestre de l’any 2017, per la meva tasca d’estudi i divulgació de les arts marcials xineses.

Va ser tot un honor rebre finalment el premi i poder asistir al GM Samuel Kwok en seu seminari al Hall of Honour de Suïssa, el meu mestre de Wing Chun, del que sóc deixeble des de l’any 2012.

Premi com a Mestre de l'any 2017 al Hall of Honour de Suïssa

Llinatges que representa de manera oficial sifu luis lazaro

Deixeble del mestre Sifu Pun Guangzhou des del 2016, sent des de llavors representant del sistema Choy Lee Fut de Chan Yiu Chi i 6a generació del llinatge de ChanHeung.

Deixeble del GM Samuel Kwok des del 2012, sent des de llavors representant del sistema Ip Man Wing Chun i 4a generació del llinatge de Ip Man.

IP MAN WING CHUN

Sóc practicant del sistema de Ip Man Wing Chun des de fa més de 10 anys, el meu mestre de Wing Chun és el GM Samuel Kwok..

El GM Samuel Kwok és deixeble dels dos fills del GGM IP Man, el GM Ip Chun i el GM Ip Man.

Al 2012 vaig tenir el gran honor de ser acceptat com a deixeble, convertint-me en l’únic deixeble a Catalunya del GM Samuel Kwok.

Des de llavors dedico tot el meu esforç a la seva divulgació a la meva escola i entre els instructors que estudien amb mi.

El Wing Chun és un dels estils més famosos de les arts marcials xineses i un autèntic llegat cultural, que el famós Bruce Lee va demostrar a totes les seves pel·lícules.

Ir arriba