Llinatges que representa de manera oficial sifu luis lazaro

Deixeble del mestre Sifu Pun Guangzhou des del 2016, sent des de llavors representant del sistema Choy Lee Fut de Chan Yiu Chi i 6a generació del llinatge de ChanHeung.

Deixeble del GM Samuel Kwok des del 2012, sent des de llavors representant del sistema Ip Man Wing Chun i 4a generació del llinatge de Ip Man.

CHOY LEE FUT KUNG FU

Sóc practicant del sistema de Kung Fu Choy Lee Fut des de fa més de 23 anys, el meu primer mestre de Choy Lee Fut va ser Sifu José Fernández durant 17 anys.

A partir del 2014 vaig començar a estudiar amb Sifu Pun, fill del GM Pun Fan deixeble destacat del GGM Chan Yiu Chi i del qual també va ser alumne.

Al 2016 vaig tenir el gran honor de ser acceptat com a deixeble, convertint-me en el 4rt deixeble de Sifu Pun i l’únic deixeble no xinès.

Des de llavors dedico tot el meu esforç i entrenament a l’estudi del Choy Lee Fut, del llinatge de Chan Yiu Chi, i també a la seva divulgació a la meva escola i entre els instructors que estudien amb mi.

El Choy Lee Fut és un dels estils més famosos de Xina y un autèntic llegat cultural.

El 23 de Setembre del 2017 vai ser nominat a Mestre de l’any 2017, per la meva tasca d’estudi i divulgació de les arts marcials xineses.

Va ser tot un honor rebre finalment el premi i poder asistir al GM Samuel Kwok en seu seminari al Hall of Honour de Suïssa, el meu mestre de Wing Chun, del que sóc deixeble des de l’any 2012.

Premi com a Mestre de l'any 2017 al Hall of Honour de Suïssa

TAI TXI - FU FAMILY

Vaig començar la pràctica de l’estil Fu de Tai Txi amb el Mestre Teddy Lai i posteriorment amb el meu viatge a Hong Kong al maig del 2023 vaig tenir l’honor de poder entrenar amb el mestre de Sifu Teddy Lai y hereu del sistema Fu el Gran Mestre Chan Leung 陳良.

El Gran Mestre Chan Leung va rebre l’estil del Gran Mestre Fu Yong Hui 傅永輝 fill del Gran Mestre Fu Zheng Song 傅振嵩 qui va aprendre directament d’un dels hereus de l’estil Yang Tai Txi el Gran Mestre Yang Cheng Pu 楊澄浦 net del fundador de l’estil Yang el Gran Mestre Yang Luchan 杨露禅.

L’estil Fu de Tai Txi es basa en el sistema Yang de Tai Txi introduint conceptes dels estils Ba Gwa Zhang i del Wu Dong Kuen.

TAI TXI - CHEN FAMILY

El Tai Txi Chen és considerat l’origen del Tai Txi, a l’aldea de Chenjiaguo 陈家沟 de la província de Henan 河南.

He tingut l’honor d’aprendre la forma de 19 moviments de l’estil Chen a l’aldea amb la supervisió del Mestre Chen Ziqiang 陈自强 fill gran del Gran Mestre Chen Xiaoxing 陈小星.

L’estil Chen és conegut pel seu treball de seda, punys explosius i per mantenir la seva essència marcial.

MEDITACIO BUDISTA CHAN

Em vaig introduir a la Meditació Chan al temple de Foshan on continuo estudiant amb el mestre de meditació del Temple. També estudio la mateixa línia de meditació però amb el mestre del Temple Shaolin del Sud.

D’aquesta manera tinc una visió més àmplia de la pràctica de meditació per un costat la d’un monjo dedicat exclusivament a l’estudi del budisme i per l’altre la d’on monjo guerrer de Shaolin.

La meditació budista Chan és l’origen de la meditació Zen del Japó.

IP MAN WING CHUN

Sóc practicant del sistema de Ip Man Wing Chun des de fa més de 10 anys, el meu mestre de Wing Chun és el GM Samuel Kwok..

El GM Samuel Kwok és deixeble dels dos fills del GGM IP Man, el GM Ip Chun i el GM Ip Man.

Al 2012 vaig tenir el gran honor de ser acceptat com a deixeble, convertint-me en l’únic deixeble a Catalunya del GM Samuel Kwok.

Des de llavors dedico tot el meu esforç a la seva divulgació a la meva escola i entre els instructors que estudien amb mi.

El Wing Chun és un dels estils més famosos de les arts marcials xineses i un autèntic llegat cultural, que el famós Bruce Lee va demostrar a totes les seves pel·lícules.

Ir arriba